tisdag 26 mars 2013

Nu får de skärpa sig

Jag är helt säker på att det finns ett stort internationellt turistsyndikat som planerar att ta över världen genom att skapa kaos bland oss pendlare. Återigen stod det turister på min tidningsläsarplats på perrongen. Igår var det skåningar och idag var det asiater, vilket bekräftar min teori om att det är internationellt som de verkar.

Väl inne i tåget så var MIN PLATS ledig, men en turist hade ockuperat de två kvinnornas bås på utstuderat sätt. Genom att ha väskan bredvid sig och jackan på kroken vid sätet mittemot så täckte turisten effektivt ut hela båset.

På Malmö C kommer nästa våg av terr... turister. Ett äldre par med en resväska stor nog att smuggla hela Liechtenstein i. De ställer väskan i gången och sätter sig i båset bredvid mitt. De hinner inte mer än landa på sätet innan frun (kan i och för sig vara älskarinnan) upptäcker att de sitter i första klass. Mannen kommer fram till att första klass börjar på andra sidan dörren, dvs inne hos lokföraren, och att de sitter kvar tills de blir tillsagda. Kanske inte den bästa taktiken att tjuvåka i första klass och samtidigt blockera gången. När konduktören dök upp så ljög turistmannen. Han hävdade att de inte visste om att de satt i första klass. Inte nog med att turisterna är organiserade internationellt, utan de far fram med lögner för att ta över världen.

Nästa terror... turistinvasion kom ganska direkt. På Hyllie kom en av deras barnsoldater in i kupén och försökte få föräldrarna att sätta sig i första klass. Som tur var så var föräldrarna inte med i det internationella syndikatet och de lyckades avvärja attacken genom att förklara för barnet att man inte får sitta i första klass om man inte har biljett.

Vi har alltså ett internationellt turistsyndikat som använder lögner och barnsoldater för att ta över världen och det verkar bara vara jag som insett att det finns. Det är dags att vi pendlare förenar oss i kampen mot terr.. turismen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar